fbpx

Drie manieren om 1-op-1 met mij samen te werken:

1. Een MOMENT met MARCEL

Een blok van 2 uur

Je hebt NU een doorbraak in jouw functioneren of gemoedstoestand nodig. Je wilt NU veilig over moeilijke dingen praten en hebt NU behoefte aan een luisterend oor. Je wilt NU sparren over een idee of een éénmalige kans en ongecensureerd en ongezouten suggesties, commentaar en feedback ontvangen van iemand die geen belang heeft bij het je naar de mond praten. Een privé of zakelijke kwestie knaagt aan je en houdt je meer bezig dan jou lief is. En dat moet afgelopen zijn — NU.

Veel mensen hebben noch de tijd noch de behoefte om door een one-size-fits-all programma te gaan. Of aan een kennismakingsgesprek om te kijken of het ‘klikt’ — alsof je op zoek zou zijn naar een nieuwe vriend of grootmoeders compassie.


Tijd is geld en alleen resultaat telt. Als dit jou beschrijft heb ik goed nieuws voor je. Af en toe reserveer ik een beperkt aantal uren om privé te werken met mensen zoals jij. Om jou razendsnel weer in het zadel te hebben. Met optimale discretie en maximale geheimhouding. Dat spreekt voor zich.


Als jij een plek voor een sessie wilt claimen - klik dan nu
HIER om jouw afspraak te boeken.

Er is slechts een handvol sessies beschikbaar elke maand.

2. Een DAG met MARCEL

Minimaal blok van 5 uur.

De meeste CxOs, leiders en bedrijfseigenaren vinden dat ze alles zelf op moeten kunnen lossen. En dat is ZONDE VAN JOUW TIJD. Ook jij houdt namelijk dat waar je last van hebt met onbewust en automatisch gedrag mee in stand. En jij saboteert onbewust datgene wat je wilt. En dat heeft niets met te weinig discipline of een gebrek aan motivatie te maken. Er is een VERBORGEN MECHANISME aan het werk. Stop dus met jezelf iets kwalijk te nemen.


In Een DAG met MARCEL gaan we in op wat je zegt te willen. We leggen bloot hoe jij jezelf saboteert en je ontdekt welke intentie en behoefte dit veroorzaakt en in stand houdt. Na Een DAG met MARCEL begrijp je waarom je doet wat je doet, bewust en onbewust, en ben je in staat om in verschillende vormen en contexten blijvende verandering te creëren en betere beslissingen te nemen die jouw leven en dat van anderen kunnen veranderen.

Bereid je voor op een intensieve dag waarin je misschien niet lijkt te krijgen waar je om vraagt. Je krijgt echter iets waardevollers — Jij krijgt dat wat je nodig hebt. Om het belemmerend patroon te doorbreken waardoor jij jouw doel en wat je voor ogen hebt, nu wel behaald. Als CxO, zelfstandig ondernemer, als leider, als partner of als ouder.

 

Een DAG met MARCEL wordt gehouden in de prachtige omgeving van of nabij Maastricht. Bij een locatie naar jouw keuze worden reis- en verblijfskosten in rekening gebracht.

 

Vraag HIER nu jouw sessie aan.

3. MARCEL'S MENTORING

Minimaal 12 maanden commitment.

MARCEL’S MENTORING is voor diegenen die radicaal vooruit willen en een minimaal commitment van 12 maanden aan durven gaan. We nemen beide geen genoegen met proberen. Het is een “Hell Yes!” Of een “Nee”.

Je krijgt persoonlijk advies, no nonsens begeleiding en persoonlijke coaching waarbij jij én ik doen wat nodig is om jou je doelen te laten behalen. Zowel business wise, alsook met het oog op het drastisch verhogen van jouw effectiviteit als leider én jouw persoonlijk functioneren. Met minder nemen we beide geen genoegen.

De door jou in te brengen onderwerpen kunnen zowel zakelijk als privé zijn of relatie- en familie gerelateerd.

Naast onze 1-op-1 gesprekken, hebben we telefonisch contact en communiceren we via email en/of Skype.

Neem NU contact op om nader op onze samenwerking in te gaan.

Scroll naar top