fbpx

Naast mijn SUCCES PROGRAMMA'S bied ik onderstaande diensten aan.

Voor U

Een MOMENT met Marcel

Een blok van 2 uur
U heeft NU hulp nodig en voelt niet de noodzaak en heeft niet de tijd noch de behoefte om een langdurig traject in te gaan. Tijd is geld en alleen resultaat telt. Een privé of zakelijke kwestie knaagt aan u en houdt u meer bezig dan u lief is. En dat moet afgelopen zijn — NU.
Als dit u beschrijft heb ik goed nieuws voor u. Af en toe reserveer ik een beperkt aantal momenten om intensief privé te werken met mensen zoals u. Met een MOMENT met MARCEL© zit u razendsnel weer in het zadel. Met optimale discretie en maximale geheimhouding.

WILT U een MOMENT met MARCEL© BOEKEN?
Klik dan op onderstaande button en kies een datum en tijd voor ons verkennende gesprek. In dat gesprek plannen we ons moment in. Dat kan online of fysiek op locatie in Maastricht.

Een MOMENT met MARCEL

€300 excl. btw BLOK VAN 2 UUR

Een DAG met Marcell

Blok van 5 uur (of meer)
In een DAG met MARCELMT gaan we hetgeen u inbrengt in zijn totaliteit doorgronden en van alle mogelijke kanten tegen het licht houden.
We nemen hier de tijd voor die nodig is waarbij ik maar éen doel voor ogen hebben: u aan het eind van deze dag met een grote glimlach, de spreekwoordelijke Gouden medaille om uw nek én een heerlijk gevoel weer laten vertrekken. U heeft antwoord gekregen op uw vraag en het SUCCES 
ervaren.
U bent enorm opgelucht omdat u de tijd, geld en energie die u tot nu toe besteedde aan uw vraag of probleem vanaf nu beter en aan andere zaken kunt gaan besteden.

WILT U een DAG met MARCELMT BOEKEN?
Klik dan op onderstaande button en kies een datum en tijd voor ons verkennende gesprek. In dat gesprek gaan we uitvoerig in op het door u gewenste SUCCES. In overleg plannen we dan direct deze dag in.

Een DAG met MARCEL

Vanaf 750 excl. btw MINIMUM BLOK VAN 5 UUR

Voor in BEDRIJF

Consistency in COACHIND and CONSULTANCY

Met het CONSISTENCY IN COACHING & CONSULTANCY package© verzekert u zich van een vast aantal uren en dagen per maand van Marcel Thewissen. Eén contactpersoon, één consultant en verzekerd van dezelfde topkwaliteit.
Hiermee beschikt u altijd over dezelfde expertise. Direct inzetbaar en productief. Geen inwerktijd en geen tijd- en geldrovende selectie- en intakeprocedures met intermediairs. Eén contactpersoon, één consultant en verzekerd van dezelfde topkwaliteit. 
Het aantal dagen wordt op basis van uw organisatiebehoefte in onderling overleg bepaald en kan altijd worden bijgesteld. Marcel kan ingezet worden en zijn uren te besteden daar waar u ze nodig heeft en de toegevoegde waarde voor uw organisatie het grootste is. Minimaal commitment van 12 maanden en 1 dag per week. Daarna op elk moment stop te zetten.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DIT PAKKET?
Klik dan op onderstaande button en kies een datum en tijd voor ons gesprek. In dat gesprek gaan we uitvoerig in op uw organisatiebehoeften en matchen we de inzet met u vraag. 

Triple-C Package

Vanaf €4.450 per maand excl. btw

MANAGEMENT MASTERMIND

Gelijkgestemde topmanagers en -leidinggevenden in uw organisatie ontwikkelen en professionaliseren minimaal 12 maanden gezamenlijk verder op basis van de resultaten van de MANAGEMENT MONITOR METHOD©
Hoewel één-op-één coaching zeer effectief kan zijn, kan leiderschapsontwikkeling in een groepssetting ook hoge pay-offs opleveren omdat het zeer waarschijnlijk is dat veranderingen in leiderschapsgedrag optreden. Groepscoaching legt een basis van vertrouwen, zorgt voor constructieve conflictoplossing, leidt tot betrokkenheid en draagt bij aan verantwoording: allemaal factoren die zich vertalen in betere resultaten voor de organisatie. Groepscoaching zorgt voor high-performance teams, is een tegengif voor silovorming in uw organisatie, breekt muren in organisaties af en zorgt voor echt kennismanagement.

Wilt u weten wanneer de eerstkomende mogelijkheid is om in uw organisatie een MANAGEMENT MASTERMIND by MARCEL© te starten, neem dan via onderstaande button contact op om een informatief gesprek te plannen.

Management MASTERMIND

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Voor in GEZIN

Community voor Moderne Ouders

Ouders van Nu leren met, door en voor elkaar.
Na de training Communiceren met Kinderen heeft u dezelfde kijk op het begeleiden van uw kind(eren). Iedere dag wordt u geconfronteerd met situaties waar een reactie van u wordt gevraagd. 
De groep (online community) is op ieder moment van de dag beschikbaar voor ouders om een hulpvraag te delen, suggesties en mogelijke manieren om hier mee om te gaan, succesverhalen en verslag te doen van grappige en hilarische gebeurtenissen.

2x per maand vindt er een LIVE online sessie voor alle groepsleden plaats.
2x per maand vindt er een Q&A online sessie plaats waar Marcel de belangrijke vragen zal beantwoorden.

Wilt u weten wanneer de eerstkomende mogelijkheid is om lid te worden en deel te nemen aan deze community van moderne ouders, stuur dan een mail naar marcel@marcelthewissen.com met daarin uw naam en mailadres, waarin u aangeeft dat u lid van deze groep wilt worden.

Community voor Ouders van Nu

€59 per maand of €590 per jaar

IK GA NU AAN DE SLAG!

En wil weten welk SUCCES PROGRAMMA daar voor nodig is.

Scroll naar top