fbpx

Wie ben ik?

Geboren in 1969 als tweede kind in een gezin bestaande uit een Limburgse vader, een Noord-Hollandse moeder en een één jaar oudere zus. Na mijn VWO opleiding gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Nog voor het succesvol afronden van twee academische studies, een huis (nou ja, meer een ruïne) gekocht en in eigen regie verbouwd. Getrouwd. Gescheiden. Vader van drie inmiddels volwassen kinderen.

Wat heb ik gedaan?

Direct na het afronden van de universiteit (Bestuurlijke Informatiekunde en Bedrijfseconomie) in 1994 gestart als organisatie- en ICT consultant. Vervolgens als projectleider, innovatie adviseur, project-, team-, programma- en interim manager. In 2008 als zelfstandig ondernemer gestart. Sinds 2000 grondig verdiept in menselijk gedrag en waarom mensen doen wat ze doen. In 2009 als psychosociaal therapeut erkend door het NVPA en zorgverzekeraars (RCBZ). Iets heel anders inderdaad... In 2016 deze 'erkenning' ingeleverd omdat ik er voor kies om mensen en gedrag van elkaar te scheiden, mensen niet als 'kapot' te zien of 'gek' te verklaren.

En wat kan ik voor jou betekenen?


BLIJVENDE VERBETERING
HELPEN REALISEREN

  • In jouw persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en daadkracht.
  • In jouw leiderschaps- en managementkwaliteiten, autoriteit en gezag.
  • In het creëeren van een ijzersterke band met jouw kind en een gezin waarin iedereen naar elkaar luistert, elkaar respecteert en zich gezien en gehoord voelt zonder macht, dwang en conflicten.
  • In het worden van de beste (Radical Impact) Coach die je kunt zijn zodat jij in minder tijd, meer mensen, sneller kunt helpen blijvende resultaten te boeken.

Enkele bedrijven waar ik mee samengewerkt heb

Trajekt logo
Ericsson-logo
Vodafone-logo
Philips
XONAR logo
APG-logo
WML-logo
Kanker en Talent LOGO
Gemeente Leudal logo
Manpower Group LOGO
DELA LOGO
Schoon GMS LOGO
MvIeW
hamilton-sundstrand
Bianca Simons

Bianca Simons

Mindset & Business Coach | Mindset voor succes

Interessant. Eindelijk een nieuwe manier van coachen. Dacht ik. En dat klopte. Een andere manier. Heel simpel en o zo effectief. Het heeft me laten zien hoe het makkelijker en beter kan. Zonder dat het energie vreet. Het werkt! Zo simpel! En het is nog leuk om te doen ook. Je krijgt er zelfs energie van. Deze manier van coachen en de manier waarop Marcel het brengt is verhelderend en effectief. Een must voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander.

rense-woets

Rense Woets

Host, Storyteller, Cultivator of Human Potential

Balancing the results, of both team and individuals, added value and the human factor is what Marcel excels in. This enabled him to reorganize and substantially improve his team in only a short period. Besides that Marcel is one of a kind, passionate in what he does and a pleasure to work with.

Chris Diederen

Chris Diederen

Procesmanager ICT bij Zuyd Hogeschool

Marcel is een enthousiaste, positieve maar vooral luisterende mentor. Al luisterend en doorvragend komt Marcel tot de kern van de vraag wat een persoon bezighoud. Dit gebeurt in een prettige, open setting waar ook nog eens ruimte is voor humor! Dit stelt je op je gemak en legt de basis voor een gezamelijke "ontdekking" reis met focus op de eindbestemming.

Aggie Stevens

Aggie Stevens

Financial assistant at Kostons Kuijpers Accountancy

Marcel is zeer gedreven in het werken met mensen rond communicatie-, gedrags- en denkpatronen. Op een enthousiaste manier gaat hij met je op stap. Hij motiveert om eens een kijkje te nemen in dat ene straatje waar je nog niet geweest bent of laat je je eigen straatje eens met heel andere ogen bekijken. Zijn manier van werken is zowel geschikt voor individuen als voor groepen. Met humor en een groot vertrouwen in het probleemoplossend vermogen van de mens zelf creëert Marcel een aangename sfeer waarin positieve veranderingen makkelijk kunnen ontstaan.

Ab Laumans

Ab Laumans

Technical Project Manager at Cegeka Hasselt

Marcel is iemand die overal het positieve uit weet te halen. Hij kan mensen erg goed motiveren. Verder is het een echte doorzetter die een duidelijk doel voor ogen heeft en daar ook echt voor gaat en het doel vervolgens ook bereikt. Kortom : Marcel weet altijd het beste en positieve uit mensen naar boven te krijgen.

ERVAAR HET ZELF

De enige en beste manier om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen, is natuurlijk als jij dit zelf ervaart. En dat kan. Kies hieronder een datum en tijd. Dan gaan we allereerst telefonisch in op jouw vraag en bespreken we of en hoe ik je kan helpen.

Laten we contact houden.

Scroll naar top