fbpx
U HEEFT ÉÉN DOEL VOOR OGEN:

SUCCES


En u bent bereid
...
om te doen wat daar voor nodig is; geen ge-ja-maar... verantwoordelijkheid te nemen voor de situatie zoals die nu is; voor uw aandeel hierin... u mouwen op te stropen... u handen vuil te maken... zich oncomfortabel te voelen.

U ademt nog en bent niet totaal kierewiet. U heeft gevoel voor humor. U bent niet meer gehecht aan u probleem en ontleent er geen status aan. Het is genoeg geweest.

Basta!

BENT U ER NOG? GEFELICITEERD!

DAN LIJKT U GEKWALIFICEERD OM SAMEN TE WERKEN.


In het Persoonlijk SUCCES Programma© help ik u 
180 dagen de voor u noodzakelijke veranderingen te realiseren en het door u verlangde SUCCES te boeken. Of dit nou persoonlijk, zakelijk of familie- en relatie gerelateerd is.
Aan de hand van het SABOTAGE SOLUTION SYSTEM© — mijn bewezen systematische aanpak — gaan we ongewenste, belemmerende patronen doorbreken en hardnekkige problemen blijvend oplossen.

IK GA NU AAN DE SLAG!

En wil meer weten over het PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA.

We gaan...

WETEN WAT U WILT EN WAAROM

Een foto waar u zelf op staat

In deze stap maken we een foto van de moeilijke, hardnekkige situatie zoals die nu is. We gaan in op het probleem, formuleren uw doel en gewenste resultaten en verdiepen ons in waarom dat zo belangrijk voor u is. Om uw SUCCES te kunnen ervaren, is het essentieel dat we klip en klaar helder hebben wat dit voor u is.

 

ZIEN WAT U DOET ALS HET SPANNEND WORDT

De automatische piloot

In deze stap gaat u ontdekken wat u wel of niet doet waarmee u uw probleem in stand houdt en de gewenste verandering belemmert. U gaat zien wat u doet en hoe zich dit verhoudt tot wat u wilt.

 

HET PATROON BEGRIJPEN

Hollen in het muizenrad

In deze stap gaat u de vicieuze cirkels herkennen waarin u gevangen zit en begrijpen hoe het kan dat u de situatie die u niet meer wilt, zelf mee in stand houdt.

 

ONTDEKKEN HOE U DENKT OVER VERANDEREN

Blokkeren van verandering begint in u hoofd

In deze stap wordt u zich bewust van welke aannames u onbewust hanteert en hoe deze van invloed zijn op de verandering. Zowel positief als belemmerend.

 

VERANDEREN IN HET HIER EN NU

Het onbespreekbare bespreekbaar maken

In deze stap durft u het onbespreekbare bespreekbaar te maken en begint u succesvol verandering te ervaren.

Het Persoonlijk SUCCES Programma© is alleen voor u als u radicaal vooruit wilt en een minimaal commitment van 6 maanden aan durft te gaan. Ik neem geen genoegen met proberen. Het is een “Hell Yes!” Of een “Nee”.

U krijgt:

  • Persoonlijk advies,
  • No nonsens begeleiding,
  • Een duwtje in de rug,
  • Een schop onder uw kont,
  • Coaching, zowel op locatie als online waarbij u én ik doen wat nodig is om u uw doelen te laten behalen,
  • Ondersteuning via email, telefonisch en online.
  • Ik ben 24/7 voor u beschikbaar indien nodig.
PERSOONLIJK SUCCES Programma
Chris Diederen

Chris Diederen

Procesmanager ICT bij Zuyd Hogeschool

"Marcel is een enthousiaste, positieve maar vooral luisterende mentor. Al luisterend en doorvragend komt Marcel snel tot de kern van de vraag wat een persoon bezighoudt. Dit gebeurt in een prettige, open setting waar ook nog eens ruimte is voor humor! Dit stelt je op je gemak en legt de basis voor een gezamenlijke 'ontdekkingsreis' met focus op de eindbestemming."

Aggie Stevens

Aggie Stevens

Financial assistant at Kostons Kuijpers Accountancy

"Marcel is zeer gedreven in het werken met mensen rond communicatie-, gedrags- en denkpatronen. Op een enthousiaste manier gaat hij met je op stap. Hij motiveert om eens een kijkje te nemen in dat ene straatje waar je nog niet geweest bent of laat je je eigen straatje eens met heel andere ogen bekijken. Zijn manier van werken is geschikt voor individuen en groepen. Met humor en een groot vertrouwen in het probleemoplossend vermogen van de mens zelf creëert Marcel een aangename sfeer waarin positieve veranderingen makkelijk kunnen ontstaan."

Bianca Simons

Bianca Simons

Multipotential Business Coach | Mindset voor succes

"Interessant! Eindelijk een nieuwe manier van coachen. Dacht ik. En dat klopte. Een andere manier. Heel simpel en o zo effectief. Het heeft me laten zien hoe het makkelijker en beter kan. Zonder dat het energie vreet. Het werkt! Zo simpel! En het is nog leuk om te doen ook. Je krijgt er zelfs energie van. Deze manier van coachen en de manier waarop Marcel het brengt is verhelderend en effectief. Een must voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander."

Paul van den Brink

Paul van den Brink

HR Manager / EWC President Power & Controls (Aftermarket Services) COLLINS AEROSPACE

"Samen met mijn college heb ik een zeer waardevolle training bij Marcel gevolgd. Voor mij meest waardevol was dat ik kan inzien wanneer dit middel ingezet kan worden bij werknemers van ons bedrijf. In ons bedrijf hebben we inmiddels meerdere malen Marcel succesvol in gezet."

Ab Laumans

Ab Laumans

Technical Project Manager at Cegeka Hasselt

"Marcel is iemand die overal het positieve uit weet te halen. Hij kan mensen erg goed motiveren. Verder is het een echte doorzetter die een duidelijk doel voor ogen heeft en daar ook echt voor gaat en het doel vervolgens ook bereikt. Kortom, Marcel weet altijd het beste en positieve uit mensen naar boven te krijgen."

Judith Philips

Judith Philips

Jongerenconsulent | Trainer | Jobcenter "Heerlen Werkt"

"Hi Marcel. Hartelijk dank. Het voelde ook echt als een persoonlijk succes programma. De sessies hebben me weer terug bij mezelf gebracht en dankzij de oefeningen en boeken weet ik beter (eindelijk ;-), goddank) wie ik ben en waarom ik hier ben of moet doen wat ik wil. Ik vind je een zeer inspirerend en positief mens en ik ben enorm opgeknapt van de coaching. Thankx!"

IK GA NU AAN DE SLAG!

En wil meer weten over het PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA.

Als u zich nu nog afvraagt of...

Ik hier wel voor geleerd heb, de vereiste kwalificaties en diploma's voor heb en dus de juiste persoon ben om u te helpen, dan is dat heel terecht. Sterker nog, ik juich u vraag zeer toe.

Het gaat tenslotte om u en om niemand anders. Wees dus kritisch!

In het oerwoud van meer dan 40.000 coaches in Nederland alleen al, meer dan 60.000 boeken met het woord therapy in de titel en meer dan 50.000 met coaching (Amazon.com) is de hoeveelheid van de meest uiteenlopende soorten van coaching en therapie enorm.

Wat daar zeker aan bijdraagt is dat het aantal stoornissen in de DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), internationaal het meest gebruikte classificatiesysteem voor psychiatrische aandoeningen — door mij 'de Bijbel om iedereen gek te verklaren' genoemd — maar blijft toenemen.

Ziekten en stoornissen als zeer lucratief verdienmodel.

Voor elke stoornis en diagnose ('Riaggnose...') verschijnt wel een nieuwe pil of hype om deze te behandelen.

En zo gaan het aantal problemen, stoornissen en diagnoses hand in hand met het aantal nieuwe pillen, behandelingen en therapieën. En hoe meer boeken er verschijnen over geluk, succes en persoonlijke ontwikkeling hoe ongelukkiger we ons lijken te voelen.

Een doodlopende weg dus.

Met de meeste ervan slaat u nog geen deuk in een pakje boter.

Wat ik doe werkt.

Met een duizelingwekkend en elke dag toenemend aanbod van coaches en de meeste exotische vormen van therapieën en  persoonlijke ontwikkeling is het zaak om in alle hype onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken.

De kunst is om maximale impact te creëren met zo min mogelijk middelen.

In 2009 ben ik als zelfstandig psychosociaal therapeut, (zorgverlener AGB-code 94-009603) onder de praktijknaam De Positieve Intentie (praktijk AGB-code 94057944), erkend door de beroepsvereniging NVPA en zorgverzekeraars (RBCZ licentiecode 204462R). In die hoedanigheid heb ik ook jarenlang mensen van jong tot oud geholpen om van de meest hardnekkige en vaak jarenlange problemen af te komen.

Totdat ik werd gedwongen om de hierboven al beschreven DSM te gaan gebruiken.

Dan moest ik verplicht mensen 'gek' gaan verklaren, als 'stuk' benaderen en een stoornis opplakken.

En omdat ik het ongezond vind om mij aan te passen aan een, naar mijn idee, ongezond systeem, heb ik dat met ingang van januari 2016 geweigerd.

Wat gebleven is, is mijn onuitputtelijk streven om u zo snel als mogelijk met de gouden medaille weer buiten te krijgen. Ik doe alles wat daar voor nodig is en dat verwacht ik ook van u.

PERSOONLIJK SUCCES Programma

IK GA NU AAN DE SLAG!

En wil meer weten over het PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA.

Scroll naar top