fbpx
In de praktijk bewezen

SUCCES PROGRAMMA'S

GEBASEERD OP HET SABOTAGE SOLUTION SYSTEMMT

Voor U

Voor in BEDRIJF

Voor in GEZIN


Het Persoonlijk SUCCES Programma© waarin ik u 
180 dagen help de voor u noodzakelijke veranderingen te realiseren en het door u gewenste SUCCES te boeken.

PERSOONLIJK SUCCES Programma

Aan de hand van het SABOTAGE SOLUTION SYSTEM© — mijn bewezen systematische aanpak — gaan we ongewenste, belemmerende patronen doorbreken en hardnekkige problemen blijvend oplossen. Het Persoonlijk SUCCES Programma© is alleen voor u als u radicaal vooruit wilt en een minimaal commitment van 6 maanden aan durft te gaan. We nemen beide geen genoegen met proberen. Het is een “Hell Yes!” Of een “Nee”.

U krijgt persoonlijk advies, no nonsens begeleiding, fysiek en online coaching waarbij u én ik doen wat nodig is om u uw doelen te laten behalen.
De door u in te brengen onderwerpen kunnen zowel zakelijk als privé zijn. En relatie- en familie gerelateerd.

WILT U MEER WETEN?
Klik dan op onderstaande button om een informatief gesprek te plannen.

Vergeet ontwikkelplannen. Vergeet verbeterpunten. Iedere werknemer is anders en niet iedereen kan alles als z/hij 'het maar wilt'. Hoe goed u management het ook bedoeld.

2349B109-66CE-4CD8-803B-66C7C14D4A73_4_5005_c

We weten dat de relatie tussen u medewerkers en leidinggevenden van invloed is op het succes van u organisatie. De MANAGEMENT MONITOR METHOD© onthult hoe deze relatie direct meetbaar van invloed is op dat succes. De resultaten vormen de basis voor uw leidinggevenden om zeer gericht een concreet meetbare toename te kunnen realiseren in klanttevredenheid en -loyaliteit, productiviteit, veiligheid, en winstgevendheid.

De MANAGEMENT MONITOR METHOD© is gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek met meer dan 1 miljoen interviews bestaande uit meer dan 100 vragen. De investering verdient zich direct terug doordat u veel tijd én geld bespaard aan teambuilding, training en talentontwikkeling terwijl de basis niet in orde is.

WILT U MEER WETEN?
Klik dan op onderstaande button om een informatief gesprek te plannen.

€2.750 excl. btw


In elk bedrijf, ook dat van u, bestaan dezelfde kansen om een significant en duurzaam resultaat te creëren. Altijd.

34C8AEC4-3BFB-44F2-BA5F-0C5A7026A7AC_1_201_a

Zit u wekelijks in vergadering en fluistert tegen uzelf: "Ik kan dat probleem oplossen?" Rijdt u 's nachts naar huis en moppert u: "Ik kan het werk van productontwikkeling en new business development in mijn slaap doen?" Zegt u tegen collega's: "We kunnen een geweldig bedrijf hebben als we maar ...? De vraag is of u hier voor gaat vechten.
Een groei in omzet. Een optimalisatie van de winstgevendheid. Een nieuw product of dienst. Onderscheidende klantenservice. Meer cash genereren.

Met het INNOVATION IMPACT IMPLEMENTATION PROGRAM© doorloopt u in een tijdsbestek van 12 tot 16 weken de 6 stappen van de IMPACT cyclus om de status quo te doorbreken en bestaande kansen te verzilveren.

WILT U MEER WETEN?
Klik dan op onderstaande button om een informatief gesprek te plannen.

"Stop met het dresseren van jouw kind als een aapje. Straffen en belonen werkt niet meer. Dat is zó niet meer van deze tijd!..."

Communiceren met kinderen

Toekomstige) ouders krijgen vaker ongevraagd commentaar dan gevraagd advies. Iedereen lijkt het beter te weten. Er worden boeken en tijdschriften vol over geschreven maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Dan kun je maar beter weten hoe jij een ijzersterke band met je kind(eren) en een liefdevol gezin op kunt bouwen, zonder macht, dwang en hoogoplopende conflicten. Ook als je gaat scheiden of gescheiden bent. Dan maakt het nogal uit als je weet wat je beter wel en beter niet kunt zeggen en doen.

Na deze training kun jij effectief met jouw kinderen communiceren, ook bij een scheiding, zonder je ex-partner door het slijk te halen. Je gaat een ijzersterke relatie met je kind(eren) opbouwen en een liefdevol gezin creëren waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt.

€399 incl. btw


U wilt duidelijkheid of u relatie nog kans van slagen heeft en wilt deze nieuw leven in blazen. U wilt beide weer met pret met elkaar naar bed.

RELATIE SUCCES Programma
In het RELATIE SUCCES PROGRAMMA© van 90 dagen brengen we u relatie, de dynamiek en de patronen waarin u samen bent terechtgekomen, in kaart. We leggen u individuele behoeftes bloot, die van uw partner en die van u beide in uw relatie. Hierbij kennen we geen taboes. We maken het onbespreekbare bespreekbaar en zijn radicaal openhartig en eerlijk. We doen het goed of we doen het niet. We gaan voor de grote schoonmaak.
Gesprekken in het RELATIE SUCCES PROGRAMMA© zijn vanzelfsprekend samen met u partner. Waar nodig worden echter ook individuele gesprekken gevoerd.
 
Binnen 90 dagen is voor u beide klip en klaar duidelijk dat u relatie is hersteld of, beter nog, opnieuw vorm is gegeven en u daar beide vol overtuiging en inzet mee verder gaat. Of de relatie in huidige vorm is ten einde. In beide gevallen is er duidelijkheid en een basis om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.
 
WILT U MEER WETEN?
Klik dan op onderstaande button om een informatief gesprek te plannen.

IK GA NU AAN DE SLAG!

En ik wil weten welk SUCCES PROGRAMMA daar voor nodig is.

Scroll naar top