fbpx

PROGRAMMA'S MET MARCEL


De inmiddels al meer dan 25 jaar in de praktijk bewezen, succesvol toegepaste ABS methode is universeel en dus voor alle mensen en organisaties hetzelfde.
Deze vormt dan ook de rode draad in onderstaande programma's.

PROGRAMMA'S

met Marcel Thewissen

DPI Logo

De Positieve Intentie

Voor diegene die klaar is om afscheid te nemen van zijn/haar problemen

Wil jij nu écht veranderen en van jouw probleem af? En is het je ondanks jarenlang psychogeleuter, pillen, zelfhulpboeken en goedbedoelde mantra's nog steeds niet gelukt? Ontdek hoe jij jouw probleem in stand houdt en ervaar hoe jij hier sneller mee kunt stoppen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Ik krijg je in beweging ongeacht wat je allemaal al hebt gedaan en geprobeerd.

PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA

Outplacement

Dit Persoonlijk Succes Programma zet jou op je plek!

De meeste outplacement trajecten zijn er enkel en alleen op gericht jou zo snel mogelijk aan werk te hebben. Bij welke organisatie, met welke bedrijfscultuur en in welke functie is vaak van ondergeschikt belang. Dan heb je weer werk, ontvang je salaris en zit je uiteindelijk toch nog ongelukkig te wezen omdat je niet op je plek zit. In dit programma sta jij centraal.

RI Coaching

Radical Impact Coaching

Word grondig getraind door Marcel Thewissen, toonaangevend Radical Impact Coach

Radical Impact COACHING is een NO BULLSHIT combinatie van provocatieve therapie en coaching, systemisch werk, hypnose, NLP, psychologie en gezond verstand. Leer 'hardop denken', liefdevol het slechtste in de mens te benadrukken om het beste in ze naar boven te halen en een optimale mix van liefde, humor en uitdaging in te zetten.

Josje 1.1

Stop met Opvoeden Oude Stijl

Creëer een ijzersterke band met je kind(eren) zonder macht, dwang en conflicten.

Ouders van nu, ook als je gaat scheiden of gescheiden bent, doe jezelf én je kind een groot plezier en ondek wat wel werkt en wat niet bij opvoeden, stop met het dresseren van je kind en ervaar dat jij je kinderen vaak beter helpt door ze niet te helpen (en zij je daar nog dankbaar voor zijn ook!)

RI Leadeship

Radical Impact Leadership

Ontwikkel jouw vermogen om een groot leider te zijn. De wereld heeft je nodig.

Maak jezelf de essentie van effectief leiderschap eigen om zo een wezenlijke impact op je eigen leven én dat van anderen te hebben. Of je nu CxO bent, leider van een groep mensen, een ouder die een positieve invloed op zijn/haar kind wilt hebben of dat jij een aanjager wilt zijn voor verandering. De roep om leiders was nog nooit zo groot als nu.

Bianca Simons

Bianca Simons

Mindset & Business Coach | Mindset voor succes

Interessant. Eindelijk een nieuwe manier van coachen. Dacht ik. En dat klopte. Een andere manier. Heel simpel en o zo effectief. Het heeft me laten zien hoe het makkelijker en beter kan. Zonder dat het energie vreet. Het werkt! Zo simpel! En het is nog leuk om te doen ook. Je krijgt er zelfs energie van. Deze manier van coachen en de manier waarop Marcel het brengt is verhelderend en effectief. Een must voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander.

rense-woets

Rense Woets

Host, Storyteller, Cultivator of Human Potential

Balancing the results, of both team and individuals, added value and the human factor is what Marcel excels in. This enabled him to reorganize and substantially improve his team in only a short period. Besides that Marcel is one of a kind, passionate in what he does and a pleasure to work with.

Chris Diederen

Chris Diederen

Procesmanager ICT bij Zuyd Hogeschool

Marcel is een enthousiaste, positieve maar vooral luisterende mentor. Al luisterend en doorvragend komt Marcel tot de kern van de vraag wat een persoon bezighoud. Dit gebeurt in een prettige, open setting waar ook nog eens ruimte is voor humor! Dit stelt je op je gemak en legt de basis voor een gezamelijke "ontdekking" reis met focus op de eindbestemming.

Aggie Stevens

Aggie Stevens

Financial assistant at Kostons Kuijpers Accountancy

Marcel is zeer gedreven in het werken met mensen rond communicatie-, gedrags- en denkpatronen. Op een enthousiaste manier gaat hij met je op stap. Hij motiveert om eens een kijkje te nemen in dat ene straatje waar je nog niet geweest bent of laat je je eigen straatje eens met heel andere ogen bekijken. Zijn manier van werken is zowel geschikt voor individuen als voor groepen. Met humor en een groot vertrouwen in het probleemoplossend vermogen van de mens zelf creëert Marcel een aangename sfeer waarin positieve veranderingen makkelijk kunnen ontstaan.

Ab Laumans

Ab Laumans

Technical Project Manager at Cegeka Hasselt

Marcel is iemand die overal het positieve uit weet te halen. Hij kan mensen erg goed motiveren. Verder is het een echte doorzetter die een duidelijk doel voor ogen heeft en daar ook echt voor gaat en het doel vervolgens ook bereikt. Kortom : Marcel weet altijd het beste en positieve uit mensen naar boven te krijgen.

Ervaar het zelf:

De enige en beste manier om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen, is natuurlijk als jij dit zelf ervaart. En dat kan. Kies hieronder een datum en tijd. Dan gaan we allereerst telefonisch in op jouw vraag en bespreken we of en hoe ik je kan helpen.

Kies een datum en tijd om telefonisch te bespreken hoe ik je kan helpen.

Laten we contact houden.

Scroll naar top