Info Box

Geen gedoe in de marge. Significant. Dubbele groeicijfers.

Er zijn te allen tijde kansen in elk bedrijf en het zijn dezelfde kansen in elk bedrijf. Ook in dat van jou.

Te mooi om waar te zijn? Onmogelijk? Dat was vliegen naar de maan ook. En toch doen we het. Ik begrijp echter uw achterdocht. Sterker nog, die juich ik van harte toe. Er wordt namelijk al veel te veel gebakken lucht verkocht en de ene na de andere hype als 'je-van-het' gepresenteerd en als magische wonderpil.
Echter, kansen om significante en duurzame resultaten te creëren, zijn altijd aanwezig en bieden dezelfde kansen in elk bedrijf. Ik ben er dan ook oprecht van overtuigd dat uw bedrijf kosten kan besparen, de productiviteit van uw beste mensen kan verhogen, klantenloyaliteit en moreel van medewerkers kan verbeteren en tegelijkertijd de winst kan verhogen. En geen gedoe in de marge. We hebben het hier over tweecijferige groei en een aanzienlijke hoeveelheid geld.

Waarom geloof ik dit en waar baseer ik dit op?
Met een scherp oog voor misstanden en verspilling van mensen en middelen, ervaar ik al ruim 25 jaar dat de meerderheid van bedrijven — zonder het te weten — bevangen zijn door 'The Curse of Plenty'. Ze blijven geld en menskracht besteden aan onrendabele activiteiten en projecten. Het (kunnen) beschikken over 'te veel geld' is het grootste probleem van deze organisaties.
Daarnaast zitten veel bedrijven gevangen in de belemmerende en schadelijke Status Quo, de valse veiligheid van achterhaalde en conventionele wijsheden en popie-jopie zakelijke entert(r)ainers van vandaag.

De belangrijkste pijlers onder Radical Impact BUSINESS

Minder Doen, Maar Beter

Het is een discipline die u ontwikkelt, elke keer als u geconfronteerd wordt met een beslissing om ja te zeggen of om NEE te zeggen en beleefd te weigeren.

  1. VERKEN. Maak onderscheid tussen de trivial many en de vital few.
  2. ELIMINEER. Neem afscheid van de trivial many.
  3. VOER UIT. Zorg er voor dat u bijna zonder moeite de vital few doet.

Tel Alleen Op Als U Ook Aftrekt

Het is bijna niet mogelijk als bedrijf om alle doorbraken en ontwikkelingen te volgen die zich vandaag de dag voordoen. Laat staan om in alle behoeften te voorzien. Richt u dan ook op wat werkelijk voorziet in uw behoeften en belangstelling en wat het beste gebruik maakt van uw bedrijfsmiddelen. Voeg niets toe tenzij u ook iets weghaalt. Zo wordt en blijft u een organisatie die met minder middelen, betere resultaten en een ongekend rendement behaalt.

De IMPACT Cycle

Radical Impact gaat over STRATEGISCHE UITVOERING. Het belangrijke resultaat dat ertoe doet is het strategiedeel van strategische uitvoering. En het creëren van duurzame resultaten is het uitvoeringsgedeelte van strategische uitvoering. Het proces van het beheersen van de strategische uitvoering kan worden opgesplitst in een cyclus van 6 stappen.

  1. Inquire (inventariseren)
  2. Measure (meten)
  3. Prototype (prototyping)
  4. Adjust (aanpassen)
  5. Codify (codificeren)
  6. Transition (overgang)
BOOST YOUR BUSINESS

Meld uw bedrijf aan als Case Study

Implementeer binnen 3 tot 4 maanden een praktische en bewezen strategie om minimaal 10% groei per jaar te realiseren.

U KUNT IN UW BEDRIJF HET VERMOGEN ONTWIKKELEN OM MET MINDER, MEER EN BETER RESULTAAT TE BEHALEN. IK LAAT U ZIEN HOE.

Vragen? Stuur een e-mail naar marcel@marcelthewissen.com

Disclaimer
Radical Impact in uw BUSINESS houdt in het creëren van significante en duurzame resultaten die ertoe doen. Het staat of valt met strategische uitvoering. Er zijn te allen tijde kansen in elk bedrijf en het zijn dezelfde kansen in elk bedrijf. Ook in dat van u. Het betreft: 1/ Het verhogen van de omzet; 2/ 
Optimalisatie van de winstgevendheid; 3/ Het genereren van cash flow; 4/ Differentiëren van klantenservice; 5/ Innovatie op het gebied van producten of diensten.
Op het eerste gezicht klinkt strategische uitvoering misschien net zo basaal en fundamenteel als ademhalen. Toch wordt het vaak verkeerd of onvolledig gebruikt. Vraag een yoga-instructeur maar eens om u te vertellen hoeveel van ons verkeerd ademen. Zelfs de basics zijn moeilijk te beheersen. Iedereen kan een probleem aan de kaak stellen en op korte termijn verbeteringen aanbrengen. Toch kunt u geen significant resultaat volhouden zonder de uitvoeringskant van strategische uitvoering te beheersen. Vooral in een grotere organisatie, met een enorme behoefte aan bekwaam talent, kunnen 'flitsende' hypes en resultaten worden erkend ten koste van zowel het bedrijf als het individu, maar dat maakt ze niet duurzaam. Zonder duurzaamheid is er geen radicale impact. Het beheersen van strategische uitvoering vereist een commitment zoals nooit tevoren, om een vermogen te ontwikkelen zoals u dat nog nooit heeft gedaan, en het zal een manier van denken en actie zijn waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht.

Scroll naar top