De roep om leiders was nog nooit zo groot als nu!

Ook u heeft het vermogen om een groot leider te zijn en het potentieel om in elke omgeving leiding te geven. Leiderschap bestaat in verschillende vormen en contexten — of u nu executive bent, leider van een team van mensen, een ouder die een positieve invloed op zijn/haar kind wilt hebben, of graag een aanjager wilt zijn voor positieve verandering. Er zit geen vervaldatum op uw vermogen om continue te groeien, te veranderen en te verbeteren om een enorme impact te hebben op uw eigen leven én dat van anderen.
Mocht u nu verzuchten "Is dit wéér een nieuwe hype over leiderschap?" Nope. Noppes. Nada. Niets van dit alles. U wordt namelijk al bedolven onder een stortvloed aan boeken, trainingen en 'master classes' over management en leiderschap.
Net als u weet ik dat verandering een gegeven is in het moderne leven. We weten dat het bedrijfsklimaat permanent in beweging is en dat verschillende benaderingen om mensen te managen komen en gaan.

Wat verandert er echter niet? Wat hebben getalenteerde medewerkers altijd nodig? Wat doet een grote manager altijd om talent om te zetten in prestaties? Wat zijn de blijvende geheimen voor het vinden, focussen en behouden van getalenteerde medewerkers? Wat zijn de constanten?

Dat is DE ESSENTIE van LEIDERSCHAP —  datgene dat uw organisatie in staat stelt om aanzienlijke verbeteringen in productiviteit, betrokkenheid van werknemers, klanttevredenheid en winst te realiseren.

First, Break All the Rules

Met Radical Impact LEADERSHIP ontdekt u wat 's werelds meest succesvolle executives anders doen. Ze lijken weinig met elkaar gemeen te hebben. Ze verschillen in geslacht, leeftijd en ras en gebruiken verschillende stijlen en richten zich op verschillende doelen. Maar ondanks hun verschillen delen geweldige managers één gemeenschappelijk kenmerk: ze aarzelen niet om praktisch elke regel te breken die voor conventionele wijsheid heilig is. Ze geloven niet dat iemand met voldoende training en de juiste mindset alles kan bereiken waar hij zijn zinnen op zet. Ze helpen mensen niet hun verbeterpunten en zwakheden te overwinnen. Ze negeren consequent de goldenrule. En ja, ze hebben zelfs favorieten. Radical Impact LEADERSHIP verklaart waarom.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Waarom zouden mensen zich door u laten leiden? De eerste persoon die u moet leiden bent u zelf. Niemand anders kan dit voor u doen. Leiderschap definieer ik als het vermogen om de gedachten, gevoelens, acties, gedragingen en emoties van anderen te beïnvloeden. Om dit effectief te kunnen doen, is het essentieel om eerst te weten wat uw aannames en vooronderstellingen zijn ten aanzien van mensen, leiding geven en leiding ontvangen. Pas als u écht menselijk gedrag begrijpt — om te beginnen uw eigen gedrag — kunt u anderen helpen om hun gedachten, gevoelens, acties, gedragingen en resultaten die deel uitmaken van hun leven, te veranderen. Pas dan hebt u het vermogen om een echte leider te zijn.

Maak het persoonlijk, get (sh)it done en begrijp waarom het ertoe doet

Leer duidelijke en direct toepasbare lessen over hoe u een effectieve leider kunt zijn zonder uw menselijkheid te verliezen. Ontdek waarom teambuilding in veel gevallen weggegooid geld is en aan welke twee zaken eerst voldaan moet zijn, wil aandacht voor het team wel rendement opleveren. Ervaar dat het willen creëren van een werkomgeving zonder stress meer kwaad doet dan goed. En dat het essentieel is om een omgeving te creëren waarin medewerkers op tijd te horen krijgen waarin ze tekortschieten.

Bouw een HIGH PERFORMANCE Team!

Meet de kracht van uw team, de werkplek en de relatie tussen u en uw medewerkers met slechts 12 vragen en krijg in één oogopslag inzicht in wat nodig is om de meest getalenteerde medewerkers aan te trekken, te focussen en te houden en te smeden tot een High Performing Team.

Reviews​

” I've worked for Marcel as he being my project manager. I know him as a well skilled senior project manager.

By setting out clear guidelines and excellent communication skills on peer and senior level he was able to get and keep the project team high motivated. This resulted in a successfully completion of a complex project, over two companies. "

Barry Lubberdink

Agile programme manager, Release Train Engineer at American Express

” Balancing the results (of both team and individuals), added value and the human factor is what Marcel excels in. This enabled him to reorganize and substantially improve his team in only a short period. 


Besides that Marcel is one of a kind, passionate in what he does, with a great sense of humor and a pleasure to work with. “

Rense Woets

Host, Storyteller, Cultivator of Human Potential

Marcel combines his great theoretical knowledge on project management (and management in general) with his experience in the field, in such a way, that he is an outstanding (project)manager.

He is very committed to his work and always strives to improve. Furthermore, he is always willing to help his colleagues.

Marcel Remmen

Business Project Lead / MPS at ASML

U KUNT HET VERMOGEN ONTWIKKELEN OM EEN ECHTE LEIDER TE ZIJN VOOR POSITIEVE VERANDERING. IK LAAT U ZIEN HOE.

Vragen? Stuur een e-mail naar marcel@marcelthewissen.com

Disclaimer
Goed management en leiderschap lijkt allemaal zo eenvoudig. Selecteer talent, definieer de juiste resultaten, focus op sterke punten, en als iedereen groeit moedig je hem of haar aan om de juiste fit te vinden. Voltooi deze paar stappen met elke medewerker en uw afdeling, divisie of bedrijf presteert uitmuntend. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Dat is het ook. Dat weet u. Dat weet ik ook.
Het is moeilijk om anderen goed te managen. De essentie van de rol is het balanceren van tegenstrijdige belangen van het bedrijf, de klanten, de werknemers en zelfs die van uzelf. U gaat naar de één en u maakt de anderen boos. Als u net hebt ingegrepen tussen een onbeleefde klant en een verbouwereerde medewerker, is het moeilijk om de juiste woorden te vinden om de klant tevreden te stellen en toch uw gezicht te sparen voor de werknemer. Als u net de verantwoordelijkheid hebt overgenomen voor een team van dertig door de wol geverfde senior medewerkers, is het moeilijk om te weten hoe u hun vertrouwen kunt winnen terwijl u ze nog steeds inspireert om te presteren. Als u zichzelf net hebt gerealiseerd dat de nieuwe werknemer, die u zo zorgvuldig hebt geselecteerd, eigenlijk niet het talent heeft om te presteren, is het moeilijk om te weten hoe het nieuws te brengen zonder hem te demoraliseren en zijn collega's te verontrusten. Het maakt niet hoe u het ook wend of keert, het is moeilijk om de tussenpersoon te zijn.
Radical Impact LEADERSHIP is geen tovermiddel. Het biedt u wel een totaal andere kijk op leidinggeven die wars is van oude, achterhaalde wijsheden. Het biedt u een manier om een ​​duidelijker beeld te krijgen van wat u doet, waarom u het doet en hoe u het beter kunt doen. Het zet u aan tot gedegen en weloverwogen actie. Het helpt u de basis te leggen voor een duurzame sterke relatie tussen u en uw medewerkers en een high performance werkplek.

Ik beloof geen wonderen van de ene op de andere dag. En u zou me niet geloven als ik dat deed. U weet dat u morgen op uw werk veel mensen zult zien werken in de verkeerde rollen. U weet dat u veel managers ziet worstelen met conventionele management- en leiderschapswijsheden. En u kent de grenzen van wat u zelf kunt veranderen. U weet dat u slechts één medewerker tegelijk kunt veranderen, gesprek per gesprek. Zoals alle geweldige executives, staat u aan het begin van een lange reis. Ik kan alleen maar beloven dat Radical Impact LEADERSHIP een buitengewoon krachtig begin is.

Scroll naar top