fbpx

Mijn oplossingen zijn er om jou te helpen blijvende verbetering te realiseren. Of je nou...

 

♣ Als leidinggevende van een team, afdeling of organisatie aan gezag en respect wilt winnen door aanzienlijke verbeteringen in de betrokkenheid en loyaliteit van werknemers, productiviteit, klanttevredenheid of bedrijfsresultaten te realiseren.

♣ Een probleem ervaart dat nu toch écht opgelost moet worden, jij weet dat je het kunt, je hiertoe bereid bent en het toch nog niet is gelukt, ondanks dat je al vanalles hebt geprobeerd en je er bijna niet meer in gelooft.

♣ Als beginnend of ervaren hulpverlener, coach, psycholoog, leraar, of bedrijfsmaatschappelijk werkster werkzaam bent en merkt dat je af en toe tegen moelijk gedrag aanloopt en hier wel een doorbraak in kunt gebruiken.

♣ Als, al dan niet gescheiden of alleenstaande ouder, opvoeder, opa of oma een ijzersterke band met je kind(eren) op wilt bouwen en behouden, dit nu niet het geval is, er onderling veel ruzie, conflicten en frustraties zijn, en jij dringend behoefte hebt aan wat wel werkt bij opvoeden.

MOEILIJKE KLUS? BEL ME.
Je kunt uit twee manieren kiezen om samen te werken:

1-op-1 Coaching

Wil of moet jij jouw persoonlijke effectiviteit verbeteren zodat jij privé en zakelijk optimaler functioneert?
Heb je geen behoefte aan een 'one size fits all' opleiding en ben jij beter geholpen met een persoonlijke mentor die jou helpt jouw doelen te behalen?
Of heb je nu een doorbraak in jouw gemoedstoestand nodig?

Af en toe reserveer ik een beperkt aantal uren om 1 op 1 te werken met mensen zoals jij. Om jou razendsnel weer in het zadel te hebben. Met optimale discretie en maximale geheimhouding. Dat spreekt voor zich.

Dit is gericht op:


♣ Ambitieuze mensen die hun persoonlijke vrijheid én de sleutels tot het veranderen van hun leven (terug) willen pakken.

♣ Managers en leidinggevenden die in korte tijd concrete verbeteringen in hun manier van leidinggeven nodig hebben.

♣ Ondernemers die willen sparren over ideeën en ongezouten suggesties, commentaar en feedback nodig hebben van iemand die geen belang heeft bij het hen naar de mond praten.

Consultancy & Interim diensten

Voor een beperkt aantal bedrijven bied ik personaliseerde adviesdiensten aan.

Ik kan je helpen het ziekteverzuim drastisch naar beneden te brengen, conflicten te beslechten én te voorkomen en de effectiviteit van leidinggevenden met slechts 12 vragen te meten zodat jij de concrete resultaten als basis kunt gebruiken om zeer gericht verbeteringen te ontplooien.

Ook bied ik voor jou op maat gemaakte trainingsprogramma's aan waarmee de band tussen medewerkers en leidinggevenden wordt versterkt waardoor de loyaliteit, betrokkenheid en als gevolg daarvan de productiviteit, omzet en resultaten toenemen.

Dit is gericht op:


♣ CxOs en leidinggevenden.

♣ HR managers.

♣ Interne organisatiecoaches.

♣ Bedrijfsartsen en maatschappelijk werkers.

♣ Managers Training & Opleiding.

Enkele bedrijven waar ik mee samengewerkt heb

Kanker en Talent LOGO
Gemeente Leudal logo
Manpower Group LOGO
DELA LOGO
Schoon GMS LOGO
MvIeW
hamilton-sundstrand
Trajekt logo
Ericsson-logo
Vodafone-logo
Philips
XONAR logo
APG-logo
WML-logo

Ben jij en/of jouw bedrijf gebaat bij:

♣ Een onafhankelijke blik van buitenaf die razendsnel hoofd- van bijzaken onderscheidt, niet rendabele projecten identificeert en met één IMPACT cyclus nieuwe winstgevende producten en diensten creëert.
♣ Een boost in management- en leiderschapskwalititeiten om jouw team, afdeling of organisatie bij te sturen.
♣ Tijdelijke daadkracht en doortastendheid om een reorganisatie (te helpen) door te voeren, conflicten op te lossen en het ziekteverzuim drastisch te verlagen.
♣ Onafhankelijk, no nonsense en recht voor zijn raap advies en reflectie.

Kies dan een datum en tijd om telefonisch te bespreken hoe ik je kan helpen.

Laten we contact houden.

Scroll naar top