fbpx

Stop Met Opvoeden Oude Stijl

#SMOOS

Ouders krijgen vaker commentaar dan advies. Iedereen lijkt het beter te weten: ouders, schoonouders, zelfs vrienden zonder kinderen. Dat komt je vast bekend voor. Er worden boeken en tijdschriften vol over geschreven. Maar wie helpt jou nou écht, als ouder/verzorger? Hoeveel moeite wordt er gedaan om jou te helpen jouw kind(eren) beter te begeleiden en een goede relatie op te bouwen? Waar leer je wat je beter wel en beter niet kunt zeggen en doen? Hoe communiceer je effectief met jouw kinderen bij een scheiding zonder jouw ex-partner, uiteindelijk toch hun moeder of vader, door het slijk te halen?

Voor Wie / Doelgroep

Ik richt mij op iedereen die leert, werkt en leeft met kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 18 jaar. Voor (ex)partners, (groot)ouders en verzorgers die graag willen dat hun (klein)kind zich optimaal ontwikkelt, zonder hun eigen behoeften en ontwikkeling daarbij opzij te zetten. En voor iedereen die verantwoordelijk is of zich voelt om kinderen te helpen ontwikkelen, zowel beroepsmatig als privé. Zoals leerkrachten, begeleiders, jeugwerkers, hulpverleners en leiders van (sport)teams.
En als je gaat scheiden of gescheiden bent, raad ik je met klem aan extra alert te zijn op jouw communicatie en gedrag richting de kinderen en de (toekomstige) ex-partner. Ik help jou graag om deze periode waar allerlei emoties, gedachten en gevoelens bij komen kijken, goed door te komen en jouw band met de kinderen te verstevigen zonder dat dit ten koste van jou, de kinderen en jouw ex-partner gaat.

Wordt de beste ouder die je zijn kunt!

Samen zorgen we er voor dat jij:
  • Ontdekt dat je, ondanks jouw goede bedoelingen, lastig gedrag van je kind mee in stand houdt, gewenst gedrag belemmert en wat je eraan kunt doen om dit te veranderen.
  • Lastig gedrag zó gaat benaderen zonder dat er conflicten ontstaan en als tiran op te treden.
  • Leert om onderscheid te maken tussen het kind en gedrag, dit in praktijk te brengen en daarmee de basis voor een liefdevolle en ijzersterke relatie te leggen.
  • Diagnoses en andere vormen van labels gaat zien als gedrag en daardoor veel nieuwe manieren om hier mee om te gaan, aanboort.
  • Zó gaat luisteren dat jouw kinderen zich begrepen voelen.
  • Zó gaat praten dat jouw kinderen jou ook begrijpen.

Ouders van nu, doe jezelf en je kind een groot plezier:


Ontdek wat ❎ wel werkt en wat ❌niet werkt bij #opvoeden,
Stop met het dresseren, straffen en belonen van je kind(eren),
♣ Ervaar dat je kinderen vaak beter helpt door ze niet te helpen,
Dat ze jou daar nog dankbaar voor zijn ook nog,
Help jouw kind kind meer zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen,
Creëer een ijzersterke band met je kind(eren) en een liefdevol gezin,
Zonder macht, dwang en hoogoplopende conflicten ook als je gaat scheiden of gescheiden bent.

Als vader van drie inmiddels volwassen kinderen leer ik jou meteen door jezelf toe te passen vaardigheden om een ijzersterke relatie met je kind(eren) tot stand te brengen én te behouden.

Dit kan op twee manieren:

 

TRAINING: Creëer een ijzersterke band met je kind

Alles in deze TRAINING draagt direct bij aan een liefdevolle en ijzersterke relatie met je kind(eren) waarin iedereen naar elkaar luistert, elkaar respecteert en zich gezien en gehoord voelt.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING: van jou, je kind(eren) en gezin

Voor een beperkt aantal mensen bied ik persoonlijke COACHING en BEGELEIDING aan. Voor jou alleen, samen met jouw (ex) partner of het hele gezin. Toegesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte.

"It's easier to build up a child as it is to repair an adult."
Grijp deze kans en doe het meteen goed!

Scroll naar top