fbpx

Marcel Thewissen

BUREAU MOELIJKE ZAKEN

Uw ondersteuning in GEZIN

Creëeer een ijzersterke relatie en een liefdevol gezin

Relatie

Loopt je relatie nogal stroef of is deze simpelweg slecht te noemen?
Denk je over scheiden maar heb je allerlei redenen om het niet te doen?
Ontdek of er nog voldoende basis is om samen een nieuwe, 'better than ever' relatie op te bouwen en zo ja, leer hoe je dit dan kunt doen en wat je dan beter kunt laten.
Of kom er achter dat de koek echt op is en ga afzonderlijk van elkaar verder zonder elkaar het leven zuur te maken. Iedereen is gebaat bij duidelijkheid. Zeker als er kinderen zijn.
Ook als jij moeite hebt met (het vinden of onderhouden van) relaties en wilt voorkomen dat jij in elke nieuwe relatie steeds weer tegen dezelfde zaken aan loopt.

 

Gezin

(Toekomstige) ouders krijgen vaker ongevraagd commentaar dan gevraagd advies. Iedereen lijkt het beter te weten. Hebben ze het zelf dan zo goed gedaan?
Er worden boeken en tijdschriften vol over geschreven maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Dan kun je maar beter weten hoe jij een ijzersterke band met je kind(eren) en een liefdevol gezin op kunt bouwen, zonder macht, dwang en hoogoplopende conflicten.Ook als je gaat scheiden of gescheiden bent. Dan maakt het nogal uit als je weet wat je beter wel en beter niet kunt zeggen en doen.
Ga  effectief met jouw kinderen communiceren, ook bij een scheiding, zonder jouw ex-partner door het slijk te halen.

 

IK KIES VOOR MIJN GEZIN!

Scroll naar top