fbpx

Marcel Thewissen

BUREAU MOEILIJKE ZAKEN

Uw steun in de rug en schop onder uw kont

Het willen veranderen. Weten wat te doen. De gelegenheid hebben. En het toch (nog) niet doen...

De huidige aanpak werkt niet.

U heeft blijkbaar een goede manier gevonden om u slecht te voelen of om in de puree te raken. Anders las u dit nu waarschijnlijk niet. En misschien heeft u al van alles geprobeerd om dit te veranderen. Zonder resultaat. Het focussen op wat u wel wilt en niet meer op wat u niet wilt zoals de tegeltjeswijsheid luidt, helpt niet en is dan ook klinkklare nonsens. U zit klem tussen de wil om te stoppen met het doen van uw probleem en het klaarblijkelijk onvermogen om dit ook daadwerkelijk te doen. Het overgrote deel van veranderaars, consultants, adviseurs, psychologen en hulpverleners hebben blijkbaar de kennis, kunde en competenties niet om dit succesvol aan te pakken.

U betaalt voor hulp die niet helpt.

"Meer van hetzelfde is niet de oplossing maar onderdeel van het probleem."

MARCEL THEWISSEN

Zo blijft u met de ene voet op het gaspedaal duwen en met de andere op de rem. Het kost u een bak aan energie, maakt enorm veel herrie en per saldo schiet u er geen meter mee op. Hoe veel gas u ook geeft.

2018-06-07 10.10.29

Dat moet, dat kan en doe ik anders.

Het vermogen om te veranderen lijkt ongrijpbaar. Leren is vooral afleren. We zijn gewoontedieren en als het spannend wordt, vallen we terug op wat we kennen en op wat we weten. Onze vertrouwde patronen. Hoe vervelend en pijnlijk dan ook. Het blijkt nou eenmaal moeilijk om met iets nieuws te starten en dat ook vol te houden als u niet eerst en ook stopt met het oude. Vaak krijgt u dan te horen ‘dat u er gewoon mee moet stoppen’. Alsof u dat niet weet. En als het zo makkelijk was, was u dit waarschijnlijk ook al lang gelukt.

Wilt u eerst meer over mij weten?

Klik dan op onderstaande button.

Eerst stoppen. Dan starten.

En als u dan toch met iets wilt beginnen, begin dan met stoppen.
Alleen als u klaar bent om echt afscheid te nemen van uw probleem en bereid bent om te doen wat daar voor nodig is, help ik u daar als BUREAU MOEILIJKE ZAKEN graag mee.

"U heeft geen probleem. U doet uw probleem."

MARCEL THEWISSEN

Ongeacht wat u al heeft geprobeerd.

Of u nou te maken heeft met (een gebrek aan) zelfvertrouwen, daadkracht, leiderschaps- en managementkwaliteiten, autoriteit en gezag. Of dat u spanning, angst en depressieve gevoelens en gedachten ervaart. Als u in vertrouwen en optimale discretie over moeilijke zaken wilt praten. Of een diagnose/stoornis aangepraat heeft gekregen en hier vanaf wilt. Als u zichzelf in de weg loopt, in de spreekwoordelijke vicieuze cirkel rondjes draait en hier geen raad mee weet. En natuurlijk ook voor andere moeilijke zaken waar u last van heeft en hier niet bij staan. Of u 8 of 88 jaar bent. En ongeacht wat u allemaal al hebt geprobeerd.

U kunt uit drie manieren kiezen om samen te werken:

65BCB842-A753-4C4C-AD8D-2D41CBCD95FF_1_201_a

EEN MOMENT MET MARCEL©, een blok van 2 uur, als u NU hulp nodig heeft en noch de behoefte noch de noodzaak voelt om een langdurig traject aan te gaan.

€300 excl. btw Blok van 2 uur

U heeft snel een doorbraak in uw functioneren of gemoedstoestand nodig. U wilt nu sparen over een idee of een éénmalige kans en ongecensureerd en ongezouten suggesties, advies en feedback ontvangen van iemand die geen belang heeft bij het u naar de mond praten. U heeft behoefte aan een luisterend oor of heeft een kwestie die u meer bezig houdt dan u lief is. En dat moet afgelopen zijn. NU.
Tijd is geld en alleen resultaat telt. Als dit u beschrijft, boek dan hieronder UW MOMENT. Met optimale discretie en maximale geheimhouding. Dat spreekt voor zich.

Wilt u uw MOMENT MET MARCEL© BOEKEN?
Klik dan op onderstaande button en kies een datum en tijd om in onderling overleg uw MOMENT te plannen. Er is slechts een beperkt aantal sessies beschikbaar per maand.

E56744FA-C759-4B8F-B73B-68C96F9F9A16_1_201_a

Het PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA© waarin ik u 180 dagen help de voor u noodzakelijke veranderingen te realiseren en het door u gewenste SUCCES te boeken.

PERSOONLIJK SUCCES Programma

U heeft een duidelijk doel voor ogen. SUCCES. En u bent bereid om te doen wat daar voor nodig is. Geen ge-ja-maar. U neemt verantwoordelijkheid voor de situatie zoals die nu is en uw aandeel hierin.
U stroopt u mouwen op en bent bereid uw handen vuil te maken en zich oncomfortabel te voelen. 
U bent niet meer gehecht aan u probleem en ontleent er geen status aan.
Het is genoeg geweest. 
Basta!

Aan de hand van het SABOTAGE SOLUTION SYSTEM© — mijn bewezen systematische aanpak — gaan we moeilijke zaken en hardnekkige problemen, blijvend oplossen door ongewenste en belemmerende patronen te doorbreken.
Het PERSOONLIJK SUCCES PROGRAMMA© is alleen voor u als u radicaal vooruit wilt en een commitment van 6 maanden aan durft te gaan. Het is “Hell Yes!” of een “Nee”.
U krijgt:

  • Persoonlijk advies,
  • No nonsens begeleiding,
  • Een duwtje in de rug,
  • Een schop onder uw kont,
  • Coaching, zowel op locatie als online waarbij u én ik doen wat nodig is om u uw doelen te laten behalen,
  • Ondersteuning via email, telefonisch en online.
  • Ik ben 24/7 voor u beschikbaar indien nodig.

WILT U MEER WETEN?
Klik dan op onderstaande button om verder te lezen.

3C913011-0A8A-4D1E-A541-E6D784B028D9_1_201_a

EEN DAG MET MARCEL©, een blok van minimaal 5 uur (en maximaal 10). Zo kunnen we intensief en zonder tijdsdruk hetgeen u inbrengt doorgronden, aanpakken en oplossen.

Vanaf €750 excl. btw Minimaal blok van 5 uur

In uw DAG MET MARCEL© leggen we bloot hoe u zichzelf tegenwerkt, de intentie daar achter, de behoefte die dit veroorzaakt en hoe u dit in stand houdt. Na deze intensieve dag begrijpt u waarom u deed wat u deed en bent u in staat om zelf blijvende verandering te creëren en betere beslissingen te nemen die uw leven en dat van anderen kunnen veranderen. Bereid u voor op een dag waarop het misschien lijkt dat u niet krijgt waar u om vraagt. U krijgt echter iets waardevollers. U ervaart alles wat nodig is om de patronen die u nu nog belemmeren, te doorbreken.

WILT U een DAG MET MARCEL© AANVRAGEN?
Klik dan op onderstaande button en kies een datum en tijd voor ons verkennende gesprek. In dat gesprek gaan we eerst uitvoerig in op uw vraag en beoogde resultaat. In overleg plannen we dan direct uw DAG in. Deze DAG wordt gehouden in de prachtige omgeving van of nabij Maastricht. Bij een andere locatie naar keuze worden reis- en verblijfskosten in rekening gebracht.

DE HUIDIGE AANPAK WERKT NIET.

Ik kan, moet en ga dit nu anders doen.

Scroll naar top