fbpx

Succes Verhalen

Playing for Success LOGO
Atos LOGO
logo-komleren
GIMD LOGO
logo-nive
ACC Heerlen LOGO
Paul van den Brink

Paul van den Brink

HR Manager at UTC Aerospace Systems

Samen met mijn collega heb ik deze zeer waardevolle Radical Impact Coaching training gevolgd. Er werden in korte tijd veel verbale en non-verbale tips gegeven op het gebied van coaching. Voor mij was het meest waardevolle dat ik kan inzien wanneer dit ingezet kan worden bij werknemers van mijn bedrijf. In ons bedrijf hebben we Marcel Thewissen inmiddels diverse malen succesvol ingezet.

Testimonial Arnold Soplantila

Arnold Soplantila

Coöperatie Cohesie U.A.

Radical Impact Coaching is een vorm van coaching waar ik geen kennis van had. Sterker nog, bij mij lag er een lading op. In mijn beeld ging het bij deze vorm van coaching voornamelijk om projectie zonde respect voor de coachee. Toch was ik er benieuwd naar en het beeld dat ik had veranderde na deze workshop. Vanuit een diep respect voor en vanuit het contact met de ander, wakker je een vuur aan dat aanzet tot bewegen. De aanvliegroute is heel anders, maar de grondhouding niet. Prachtig!

Testimonial Chantal Dequelle

Chantal Deguelle

Koraal

Dit recept mag je niet missen! Men neme een lepeltje doen, een lepeltje contact maken, een grote lepel humor, mix deze door elkaar en je krijgt een onvergetelijk effectief recept om iemand te coachen! Vergeet dit niet te leren onder begeleiding van master chef Marcel!!!

Katrien Jozephs

Katrien Jozephs

Opbouwwerker bij Trajekt

Ik heb Marcel leren kennen als een enthousiaste en positieve mentor. Eentje die samen met je paden weet te bewandelen waar jonge mensen nog weinig weet van hebben. Iemand die met een enorme positieve bagage jongeren zichelf kan laten zijn en blijven. Die zich niet opdringt of zaken op wil leggen, maar de ruimte laat voor het inzicht en initiatief van de jongere zelf. Als projectcoordinator kan ik zeggen dat Marcel een grote aanwinst is voor een aantal deelnemers van Koppelkracht.

Testimonial Germa Holtus

Germa Holtus

Cultural diversity trainer/coach at Connect 2 Improve

Helaas duurde deze workshop slechts 1 dag; het smaakt wat mij betreft echt naar meer! De workshop laat je kennis maken met een ludieke en bijzondere manier van communiceren; doorspekt met humor leer je ander te denken en te doen. De effecten op de persoon die je helpt zijn wonderbaarlijk. Zelf pas ik het veel toe in mijn coachingspraktijk. Een echte aanrader!

Jean Debets

Jean Debets

Re-integratieconsulent

Deze dag Radical Impact Coaching van Marcel Thewissen is een aanrader. Hij biedt deze workshop en trainingen aan voor professionals die een ruimer en meer open gesprek willen aangaan met kun klanten. Met Radical Impact Coaching technieken de ander in beweging brengen, die misschien al heel lang niet meer in beweging is geweest.

Marcel Remmen

Marcel Remmen

Zelfstandig Business Project Lead

Marcel heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het Leiderschap programma, zoals dit thans door Sirens Global met succes wordt geëxploiteerd. Daarnaast heeft Marcel samen met mij diverse trainingen verzorgd. Zijn kracht ligt daarbij op het contact maken met de cursisten en het doorgronden van hun innerlijke drijfveren. Dit alles doet hij op een eigen bevlogen, sympathieke en humorvolle manier. Aan alles merk je dat hij daarbij zijn eigen lijfspreuk 'niets mooier dan mensen' volledig beleefd.

Testimonial Marion Neggers

Marion Neggers

Soft skills professional, Leiderschaps coach, Teambuilder Algemeen Directeur bij Coachweb

Heerlijk om te zien en ervaren wat je kan doen door juist datgene te doen wat niet verwacht wordt. Lekker uit je comfortzone. Smaakt naar meer!

Judith Philips

Judith Philips

Jongerenconsulent | trainer | jobcenter "Heerlen Werkt"

Hi Marcel. Nogmaals hartelijk dank voor de prijs die ik bij je Therapeutisch Theater gewonnen heb! Het voelde ook echt als een persoonlijk succesprogramma. De sessies hebben me weer terug bij mezelf gebracht en dankzij de oefeningen en boeken weet ik beter (eindelijk 🙂 / goddank) wie ik ben en waarom ik hier ben of moet doen wat ik wil. Ik vind je een zeer inspirerend en positief mens en ik ben enorm opgeknapt van de coaching. Thanx!

Ontdek snel of we een match zijn:

  • Je wilt beter. Je weet dat het kan. En toch lukt het je (nog) niet?
  • Geloof jij ook in G+R=U (Gebeurtenis + Reactie = Uitkomst) en dat jouw reactie het enige is dat je kunt veranderen?
  • Vind jij proberen ook onzin en ben je onvoorwaardelijk bereid om te doen wat nodig is om te bereiken wat je zegt te willen?

Kies dan een datum en tijd om telefonisch te bespreken of ik je kan helpen.

Laten we contact houden.

Scroll naar top